Onze Thema's

Voor alle kinderfeestjes  (behalve survival) maken we gebruik van draaiboeken die we bestellen (en super lief met korting krijgen) bij 'Limonade met prik' en 'Kom je ook op mijn feestje'.
Dit zijn professionele draaiboeken voor een fantastisch feestje die we aanvullen met onze eigen goede ideeën.

 

Info & prijzen

Zoals je waarschijnlijk al hebt begrepen zijn de kinderfeestje voor kinderen van ouders die het even niet zelf kunnen betalen gratis. Maar het zijn wel fantastische kinderfeestjes, dus we kunnen ons voorstellen dat jij voor jouw kind ook wel z'n leuk feestje wilt. Dan hebben we goed nieuws voor je: dat kan!!!

Heel graag zelfs, want buiten dat je er zelf blij van wordt (je hoeft zelf namelijk niets te regelen) maak je ook nog je kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes heel erg gelukkig met een geweldige middag. Een middag die er ook weer voor zorgt dat we een gratis feestje voor een ander kind kunnen geven, want de volledige opbrengst gaat  in de “feestjeskas!”

Een WIN-WIN-WIN situatie dus!

Voor een kinderfeestje naar keuze betaal je per kind € 12,50. Wij hanteren een minimaal aantal kinderen van zes en een maximaal aantal kinderen van acht. Daar krijg je drie uur feesten voor inclusief eten en een cadeautje voor de jarige!

De uitzondering is het “High Tea”- feestje dat wij in samenwerking met 'High tea and Pie' geven. De kosten voor dit feestje liggen wat hoger en daarom rekenen wij daarvoor €14,50 per kind.

Wil je de jarige Jet of Job graag een verrassing laten uitdelen aan het einde van het feestje? Dat is mogelijk! Voor € 1,50 per kind zorgen wij daar graag voor. Voor de oorkondes zorgen wij. Ook mogen na ieder feestje alle kinderen een boek uitzoeken, lezen vinden wij super belangrijk dus ook dat zit er gewoon bij inbegrepen.

De feestjes kunnen op woensdagmiddag of zaterdagochtend plaatsvinden.

Een compleet overzicht en omschrijving van alle thema’s vind je hierboven.

Heb je nog vragen of wil je meteen een feestje boeken neem dan even contact met ons op dan komt het inschrijfformulier snel vrijblijvend jouw kant op en hopen wij jouw kind met zijn vriendjes en vriendinnetjes snel te mogen verwelkomen !

IMG-20210613-WA0152
IMG-20210613-WA0099
IMG-20210613-WA0033
IMG-20210613-WA0000
IMG-20210613-WA0160