Info & Prijzen

Zoals je waarschijnlijk al hebt begrepen zijn de kinderfeestje voor kinderen van ouders die het even niet zelf kunnen betalen gratis. Maar het zijn wel fantastische kinderfeestjes, dus we kunnen ons voorstellen dat jij voor jouw kind ook wel zo een leuk feestje wilt. Dan hebben we goed nieuws voor je: dat kan!!!

Heel graag zelfs, want buiten dat je er zelf blij van wordt (je hoeft zelf namelijk niets te regelen) maak je ook nog je kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes heel erg gelukkig met een geweldige middag. Een middag die er ook weer voor zorgt dat we een gratis feestje voor een ander kind kunnen geven, want de volledige opbrengst gaat  in de  “feestjeskas!”

WIN-WIN-WIN situatie dus!

Voor de prijs hoef je het niet te laten overigens. Kijk maar eens wat een gunstige tarieven wij hanteren:

Voor een kinderfeestje naar keuze betaal je per kind € 12,50. Voorwaarde is dat er minimaal 6 kinderen komen. Dan krijgen ze van ons een feestje van 3 uur inclusief eten en een cadeautje voor de jarige! En een Kip en Apie uitnodiging is ook bij de prijs inbegrepen. Zeg nou zelf, dat is niet teveel betaald toch?!

De uitzondering is het “High Tea”- feestje. De kosten voor dit feestje liggen net wat hoger en daarom rekenen wij daarvoor € 14,50 per kind dit is ook inclusief eten en een cadeautje voor de jarige. De uitnodigingen werken hetzelfde als bij de andere feestjes; een standaard uitnodiging is bij de prijs inbegrepen.

Wil je graag een verassing aan het einde van het feestje? Dat is mogelijk! Voor € 1,50 per kind zorgen wij daar graag voor.

De feestjes kunnen op woensdagmiddag of zaterdag plaatsvinden.

Een compleet overzicht en omschrijving van alle thema’s kun je vinden in het menu hiernaast (Categorieën; Thema’s). Staat het droomfeestje van uw zoon of dochter er niet tussen? Neem contact op en dan kijken we of iets kunnen regelen.

Heb je nog vragen of wil je meteen een feestje boeken neem dan even contactContact met ons op! We hopen je kind met zijn vriendjes en vriendinnetjes snel te mogen verwelkomen !