LET'S PARTY

Stichting Kip en Apie kinderfeestjes

Ieder kind verdient een kinderfeestje en iedere ouder wil zijn kind dat ook geven. Maar feestjes kosten geld en niet alle ouders hebben daar de financiële middelen voor. Dan zijn wij er! Want zeg nou zelf, van het uitdelen van de uitnodigingen tot het na de feestdag uitgeput in bed duiken, het zijn herinneringen om te koesteren.

Stichting Kip en Apie kinderfeestjes zorgt ervoor dat íeder kind zijn vriendjes en vriendinnetjes kan uitnodigen om samen met hun zijn of haar verjaardag te vieren. Er zijn vele verschillende thema's om uit te kiezen, ben jij een ridder of een prinses, hou je van een lekkere en gezellige high tea of ben je stoer genoeg voor een survivalfeest? Bij ons kan het allemaal! Kijk onder het tabblad 'thema's' wat wij allemaal te bieden hebben.

Van de uitnodiging t/m de oorkondes en verrassing aan het einde van het feestje wij zorgen overal voor. Je hoeft alleen het inschrijfformulier aan te vragen en te zorgen dat het op tijd weer bij ons terug is zodat wij kunnen gaan voorbereiden!

Ook werken wij samen met verschillende partners, zo kun je bij Iwaz een spetterend feest, bij de Karmel een sportfeest en bij de Schelp een zwemfeest geven. Deze plaatsen zijn beperkt en alleen via Kip en Apie te boeken (voor een betaald feestje kun je de desbetreffende bedrijven uiteraard rechtstreeks benaderen).

Kip en Apie heeft een geweldig team van vrijwilligers die allemaal graag liefde, tijd en energie in onze stichting stoppen. Dat gaat verder dan alleen feestjes draaien, er zijn ook mensen die ervoor zorgen dat er ieder feestje taart is, er is een ondersteuningsteam, een snoepteam, een traktatieteam, Brigitte besteedt vele uren per week aan het ontwerpen van allerlei verschillende dingen (denk aan oa de uitnodigingen, oorkondes, folders en merchandising) en Cees en Conny zorgen ervoor dat ieder kind een gepersonaliseerd boekje krijgt. Er zijn mogelijkheden genoeg om jouw talenten bij ons in te kunnen zetten. Neem gerust contact met ons op als jij denkt dat je ook iets voor ons kunt betekenen!

Feestjes geven is niet het enige dat wij doen, ook hebben wij ieder jaar in samenwerking met de Teerkamer en 't Locomotiefke een actie zodat iedereen het Sinterklaasfeest kan vieren, een kledingactie, oliebollenactie, de Topwijven-middag, Pannenkoekenpicknick en een groot Kip en Apie Sinterklaasfeest zijn jaarlijks terugkerende activiteiten. Daarnaast hebben wij de CadeautjesBank en de TraktatieBoks zodat ouders maar ook bijvoorbeeld opa's en oma's cadeautjes kunnen komen uitzoeken én dat ieder kind op school kan trakteren. Over deze laatste twee is informatie te vinden onder hun eigen tabblad.

Privacy is een zeer groot goed bij Kip en Apie. Nergens, maar dan ook echt nergens zullen wij 'reclame' maken over de hoofden van mensen heen. Foto's worden alleen gepubliceerd na uitdrukkelijke toestemming. Omdat wij ook betaalde feestjes geven (dat is dan ook gelijk de hoofdreden dat wij dat doen) weet niemand of jouw feestje wel of niet betaald wordt, de vrijwilligers niet, oma die misschien meekomt niet, de buurvrouw op Facebook niet, de jarige zelf niet. Er zit geen enkel verschil tussen onze betaalde en niet-betaalde feestjes! Ook plaatsen wij alleen (met toestemming dus) een foto van de jarige en niet van de vriendjes en vriendinnetjes die uitgenodigd zijn. Wij vragen ook de ouders om hier voorzichtig mee om te gaan maar wat ouders doen ligt wel buiten onze verantwoordelijkheid...

Stichting Kip en Apie kinderfeestjes heeft vanzelfsprekend geen commercieel belang. Al het geld en materiaal wordt volledig gebruikt aan onze doelgroep. De bestuurders en vrijwilligers ontvangen geen vergoeding voor hun werkzaamheden voor de stichting. Wel zijn wij ervan overtuigd dat ieder mens en dus ook een vrijwilliger het nodig heeft om gewaardeerd en geliefd te worden. Onze waardering en liefde stoppen wij in een verjaardagscadeautje voor alle vrijwilligers. Ook doen wij met kerst iets leuks, altijd gesponsord en/of lokaal gekocht. En in de zomer hebben wij een BBQ met zijn allen zodat iedereen elkaar in ieder geval dan even ziet, super gezellig!

IMG-20210613-WA0010
IMG-20210613-WA0094
IMG-20210613-WA0082
IMG-20210613-WA0001