KA_CadeautjesBank_logoemoij

***update****update****update****update***

Op dit moment is de CadeautjesBank gesloten. Zodra we een passende locatie hebben gevonden zullen we dit vermelden op onze website en social media kanalen.

**************************************

 

Een verjaardag of een uitnodiging daarvoor, Sinterklaas, kerst, je zwemdiploma halen....Het zijn allemaal mooie momenten waarbij het ontzettend leuk is om een cadeautje te krijgen óf te geven.

En als het vakantie is, is het ook fijn om eens wat nieuw speelgoed te hebben, een fiets waarmee je lekker naar buiten kunt of een stapel boeken waarbij je heerlijk kunt wegdromen.

Maar voor lang niet iedereen is het vanzelfsprekend en maar al te vaak leveren dit soort momenten juist stress en verdriet op. Simpelweg omdat er geen geld voor is.

De CadeautjesBank zorgt ervoor dat iedereen cadeautjes kan geven en krijgen.

Door middel van het inschrijfformulier (hierop is een handtekening van een hulpverlener of leerkracht o.i.d. vereist) kun je een pasje aanvragen. Hier kun je 10 keer per jaar 5 cadeautjes komen uitzoeken met een maximum van 15 cadeautjes per keer. Je pas is een jaar geldig. Ook opa's en oma's of andere mensen die het nodig hebben zijn van harte welkom!

Ook leuk, we hebben een speciaal mama-hoekje, voor al die lieve mama's die zo hun best doen! Spullen uit dit hoekje tellen niet mee op je pas, deze zijn ons cadeautje voor jou!

 

De CadeautjesBank is op dit moment alléén op afspraak open. Stuur ons een berichtje en we nemen met je op.

Kom je op de fiets of scooter dan kunnen wij ervoor zorgen dat de cadeautjes bij jou thuis afgeleverd worden!

 

Wil je zelf speelgoed of fietsen inleveren? Stuur ons dan een email en we spreken samen een tijd af.

De spullen moeten heel, schoon en netjes zijn. Hou als stelregel aan, zou mijn kind hier zelf nog blij mee zijn? Helaas komt het voor dat we spullen krijgen die gelijk de container in kunnen, knuffels die te vies zijn om aan te pakken, puzzels die niet compleet zijn, kleurboeken waar al in gekleurd is, speelgoed dat stuk is en ga zo maar door. Niet fijn voor ons en het hoort in de prullenbak, niet in de CadeautjesBank. Denk niet te snel dat iets te klein is, wij stellen fantastische pakketjes samen, de 'Cadeautjes van Jessie' die geweldig leuk zijn om te geven en te krijgen!